Accessoires

Lenovo USB-C 7-in-1 Hub

Reisklare productiviteit

Het one-stop reisdockstation is eindelijk werkelijkheid. Waar je ook bent, je kan nieuwe en oudere apparaten aansluiten en opladen. De Lenovo USB-C 7-in-1-hub is slank en compact en biedt onbeperkte productiviteit in uw dagelijkse tas.

ThinkPad 12-inch hoes

Duurzaam en licht

De ThinkPad-hoezen zijn zodanig ontworpen dat ze perfect passen om de meest recente generatie ThinkPad-notebooks. Deze op maat gemaakte hoezen helpen jouw notebook te beschermen tegen stof, schokken en krassen, voor superieure pc-bescherming. Door het slanke, lichte ontwerp past hij gemakkelijk in een grotere tas.

ThinkPad Stille Bluetooth-muis​

De stille Bluetooth-muis uit de ThinkPad-serie zet een oud concept op zijn kop en levert drukke professionals een productiviteitsapparaat dat hen niet in de weg zal zitten. Je hand rust comfortabel op het minimalistische design met laag profiel, waardoor de muis ook makkelijker is te transporteren en in vakken past zonder uit te puilen. Je krijgt meer werk gedaan met de blauwe optische sensor die functioneert op de meeste oppervlakken, revolutionaire stille knoppen die niet meer afleiden en DPI-regeling die je in een oogwenk kan aanpassen. Koppel moeiteloos met twee apparaten tegelijk en schakel snel van het ene naar het andere door één knopdruk, dankzij Bluetooth 5.0 en de technologie voor Snel koppelen van Microsoft.