Hallo Lenovo

Zijn uw klaslokalen al future-proof?

Zijn uw klaslokalen al future-proof?

Digitale transformatie. Het speelt in elke sector van onze economie. Verschillende studies tonen zelfs aan dat wie niet transformeert, over vijf jaar wellicht niet meer bestaat. Vandaar dat bedrijven en organisaties naarstig op zoek zijn naar medewerkers met de juiste skills.

En ze verwachten dat scholen die profielen aanleveren. Als onderwijsinstelling mag je dus niet achterblijven. Je moet ook inzetten op digitalisatie van de educatie.

Maar hoe en waar te beginnen?

Dat is de uitdaging die we vaak horen van scholen. Wist je dat Lenovo de belangrijkste aanbieder is van onderwijstechnologie ter wereld? Vandaar dat wij uw noden goed begrijpen. Wij helpen u bij de transformatie naar de nieuwste lesmethodes, terwijl u de kosten onder controle houdt. In een veilige omgeving.

Onderwijsexperts van Lenovo werken dagelijks samen met IT-specialisten. Ons onderwijsproject is gebaseerd op drie basiselementen:

  • Een veilige infrastructuur
  • Betrouwbare toestellen die tegen een stootje kunnen
  • Educatieve hulpmiddelen en de gepaste training

Door een perfecte mix samen te stellen voor uw specifieke behoeften, maken we samen met u het klaslokaal van de toekomst. Waarin u de leerlingen:

  • tools kan aanbieden die interactie bevorderen
  • hun leerervaring verrijkt met media-rijke content
  • beter kan begeleiden met gepersonaliseerd leren
  • voorbereidt op de digitale wereld

Lenovo voor educatie bestaat uit robuuste en gebruiksvriendelijke hardware van Lenovo, een veilige en complete infrastructuur en een betrouwbare dienst na verkoop, verzorgd door vaste partners.

Laat je inspireren door de ThinkPad L390 Yoga.

Een lichte maar robuuste laptop ontworpen met het oog op veiligheid, betrouwbaarheid en mobiliteit. Die je bovendien in een wip kan omtoveren tot een tablet.

Meer weten over de mogelijkheden in uw klaslokaal?

Neem gerust contact op. Dan komen wij langs om de beste opties voor uw omgeving vrijblijvend te bespreken.